logo
Expedition Sailing Vessel Evohe
IMG 4974
sunset in antarctic peninsula
Sleeping Quarters
DSC 23317
Jak Vydělat 1.000.000dolar Použití Povinné Ručení

Jak Vydělat 1.000.000dolar Použití Povinné Ručení

Víte, že lze ušetřit a zajistit si výhodné pojištění odpovědnosti z provozu vozidla?
Nebaví Vás neustálé zdražování povinného ručení? Chcete si opatřit laciné, ale přesto výhodné pojištění? Rada zní, nebourejte a srovnávejte pravidelně nabídky dostupného pojištění prostřednictvím internetového porovnávače.
Při vybírání nového povinného ručení však buďte opatrní a dobře si rozmyslete, která rizika Vám nejpravděpodobněji budou hrozit.

pojistka na auto U povinného ručení nezapomeňte rovněž na limity pojistného plnění. Zákon stanovuje nejspodnější limity pojistného plnění na 35 milionů korun v případě újmy na zdraví a 35 milionů korun majetkovou škodu. Může se však klidně stát, že Vám uvedené limity nebudou postačovat. V případě hromadné dopravní nehody se může škoda na majetku a újma na zdraví vyšplhat i na několik desítek milionů korun.
Kde sjednat levné povinné ručení, a přitom výhodné pojištění?
Už od minulého roku pojišťovny zvyšují cenu za povinné ručení a navyšovat budou i nadále. Jak tedy uzavřít výhodné povinné ručení a nezatížit tím příliš rodinný rozpočet?

pojistka na auto
Využijte bonus za jízdu bez nehody
Když chcete sjednat výhodné povinné ručení, je třeba nebourat. Za každých 12 měsíců bez nehody získáte zpravidla 5 % slevu na pojistném. Některé pojišťovny navíc nabízejí ještě lepší cenu za povinné ručení, když se zavážete, že během 3 let nezpůsobíte bouračku.
Nenechte změnu pojišťovny na poslední chvíli
Pojišťovny oznamují zvýšení povinného ručení těsně před ukončením pojistné doby. Na výpověď smlouvy pak máte čas jeden měsíc od oznámení. Pokud však budete s výpovědí váhat, nemusí být na výpověď smlouvy dost času. If you enjoyed this short article and you would like to obtain more facts regarding nejlevnejsi povinne ruceni ruceni, Na tuto položku, kindly visit our site. Pak musíte platit dál a vyšší částku.
Nespokojte se jen s jednou cenovou nabídkou
Přepočítejte si povinné ručení pomocí online srovnávače.. Nabídek je hodně a stačí si pouze vybrat tu nejlepší. Nová pojistka může být levnější o stovky, v některých případech dokonce o tisíce korun. Nezapomeňte, že výpověď povinného ručení musíte oznámit nejpozději šest týdnů před koncem pojistného období.